Home » WaterReijk verandert van naam

WaterReijk verandert van naam

De naam WandelReijk werd 5 jaar geleden bedacht als logisch onderdeel van de toeristische organisatie WaterReijk die de marketing voor deze regio verzorgd. Sinds 2015 heeft het rijk de verantwoordelijkheid voor Nationale Parken naar de gemeente afgestoten. Tijdens de transitie naar ‘Nationaal Park Nieuwe Stijl’ heeft de adviescommissie geadviseerd om naam WaterReijk te laten vallen. Deze naam zou de lading niet dekken. WaterReijk wordt nu omgedoopt naar Weerribben-Wieden Marketing. Het kan dus zijn dat men gedurende de overgangsperiode twee verschillende logo’s van dezelfde organisatie tegenkomt.

Stichting WandelReijk behoudt vooralsnog haar naam. We werken nauw samen met Weerribben-Wieden Marketing (voorheen WaterReijk).

visit.weerribenwieden.com

3 comments

  1. R van der Kloet says:

    Het rondje Steenwijk, 150 KM rondgaande routes; keurig bewegwijzerd is een ideale manier de omgeving te verkennen. Het was een groot plezier voor ons elke keer een parkeerplaats op de route voor de fietsen te zoeken en voor de auto een zeg 15/20 KM verderop. We lopen van de auto naar de fietsen en rijden terug naar de auto. Deze manier zou je in heel NL moeten ontwikkelen lijkt me. (Mogelijk zijn allerlei instanties die “eer” voor hun route willen ervaren vermoed ik; vandaar allerlei benamingen.) Het boekje is nuttig daarbij. Een prachtige omgeving en zeer onverwachte leuke paden. We hebben genoten. Waarom gaat niet elk zichzelf respecterende stad/dorp op deze manier? Mocht je financiele vergoedingen nodig hebben kan je iets bij de prijs van het boekje doen; dat is het meer dan waard !!! Of vrijwillige bijdrage! De route-aanduidingen zijn prima; wel vragen we ons af welk boekje van de andere route-kleuren bij horen. Op Internet vonden we niets. Kaarten of drukwerken met routes verspreid over NL heeft o.i. geen nut. Je gaat niet voor 20 KM wandelen naar Brabant.
    Voor ons krijgt deze opzet van WaterReijkpad een heel vette voldoende !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *