Home » WANDELARRANGEMENT MET KORTING


SPECIALE ACTIE
4-DAAGS MIDWEEK WANDELARRANGEMENT met 10% KORTING
IN HET KADER VAN HET 10-JARIG BESTAAN 
VAN NATIONAAL PARK WEERRIBBEN-WIEDEN

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan bieden wij een 4-daags midweek-wandelarrangement van WandelReijk aan met 10% korting. U kunt van het arrangement gebruik maken wanneer de wandelingen in het feestjaar 2019 plaatsvinden.

Heerlijk wandelen…

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa, Een labyrint van plassen, meren, slootjes, mysterieus ogende moerasbossen, uitgestrekte rietpercelen en bloemrijke hooilanden. Tienduizend hectare groot is het een kraamkamer voor bijzondere plant- en diersoorten en uitvalsbasis voor varende, fietsende en wandelende recreanten.

U wandelt door het laagveenmoerasgebied van de Weerribben-Wieden. Langs uitgestrekte rietvelden, tjaskers en vervenershuisjes, op een dijkje langs het Giethoornsemeer of door de pittoreske dorpjes Giethoorn en Dwarsgracht. In het gebied aaneengesloten op het Nationaal Park wandelt u b.v. door het oude handelsstadje Blokzijl, het rivierdal van de Linde, het natuurgebied de Rottige Meente of door de prachtige bossen van Landgoed de Eese.

U wandelt via prachtige routes van B&B naar B&B

Op de eerste dag wordt u bij één van de B&B’s ontvangen met koffie en thee. U krijgt hier een uitgebreide routeomschrijving en een lunchpakket mee voor onderweg. Na een wandeling van gemiddeld 20 km wordt u verwelkomd in een van de knusse B&B’s, waar uw bagage al op u wacht. ’s Ochtends, na een heerlijk landelijk ontbijt, wandelt u verder naar de volgende B&B. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, deze staat op u te wachten als u aankomt.


Als u gebruik wilt maken van dit kortingsarrangement vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.