Home » Routes

Wandelroutes in NP Weerribben-Wieden

WandelReijk bestaat uit acht wandelroutes, ieder met zijn eigen lengte en karakteristieken. De routes zijn intussen door Gemeente Steenwijkerland en Weerribben-Wieden Marketing omgezet tot een ‘regiopad’, genaamd Het Weerribben-Wiedenpad, en worden rechtsom (dus met de klok mee) gelopen. In ons wandelarrangement is de routekaart inbegrepen.

Afstanden

Alle routes zijn gemiddeld 23 kilometer per route, maar deze kunnen ingekort worden naar 15 รก 17 km (afhankelijk van het definitieve start/eindpunt en beschikbare B&B’s op de route). Uw gastheer van de B&B zal de mogelijke ‘afkortingen’ ter plekke met u bespreken.

Huisdieren

Op alle routes zijn honden van harte welkom. Bij twee routes vereist dit een kleine routewijziging; maar dit wordt duidelijk aangegeven. Echter, niet alle B&B’s laten huisdieren (binnen) toe. Graag adviseren wij u bij uw keuze; vraag ernaar bij uw boekingsaanvraag.

Alle routes

Op de kaart hieronder zijn de verschillende routes te zien. Voor een korte omschrijving per route kunt u op de foto’s onder de kaart klikken of gebruik maken van de menubalk.