Home » Routes

Wandelroutes in NP Weerribben-Wieden

WandelReijk bestaat uit acht wandelroutes, ieder met zijn eigen lengte en karakteristieken. De routes zijn intussen door Gemeente Steenwijkerland en Weerribben-Wieden Marketing omgezet tot een ‘regiopad’, genaamd Het Weerribben-Wiedenpad, en worden rechtsom (dus met de klok mee) gelopen. In ons wandelarrangement zit het officiële Weerribben-Wiedenpad Routeboekje en Routekaart inbegrepen.

Afstanden

Alle routes zijn rond de 23 kilometer per route, maar deze kunnen ingekort worden naar 15 á 17 km (afhankelijk van het definitieve start/eindpunt). Uw gastheer van de B&B zal de mogelijke ‘afkortingen’ ter plekke met u bespreken.

Huisdieren

Op alle routes zijn honden van harte welkom. Bij twee routes vereist dit een kleine routewijziging; maar dit wordt duidelijk aangegeven. Echter; niet alle B&B’s laten huisdieren (binnen) toe. Graag adviseren wij u bij uw keuze; vraag ernaar bij uw boekingsaanvraag.

Alle routes

Op de kaart hieronder zijn de verschillende routes te zien. Voor een korte omschrijving per route kunt u op de foto’s onder de kaart klikken of gebruik maken van de menubalk.